Acne behandeling

microdermabrasie behandeling

Wij bieden in de schoonheidssalon ook acne behandelingen aan. Acne is een ontsteking van een deel van de huid waar de talgklier in zit!

Hoe ontstaat het?

Acne komt vaak voor onder de jongeren. Acne begint meestal rond de puberteit wanneer de hormonen gaan veranderen. De talgklieren op het gezicht, rug, decolleté worden groter, daardoor wordt er meer talg geproduceerd. Als er te veel talg wordt geproduceerd gaat het zich ophopen waardoor de uitgang van de talgklieren verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. In een mee-eter zit niet alleen talg, maar ook bacteriën en vetzuren. Als een mee-eter open scheurt,verspreiden de talg, bacteriën en vetzuren zich, waardoor pukkels/puistjes ontstaan.

Acne komt vaak voor onder de jongeren.

Beauty Dream By Laura

Wat kan je zelf er zelf tegen doen:

  • Zit niet aan de ontstekingen en puistjes. (De kans dat je acne verergert of blijvende littekens veroorzaakt is groot.)
  • Let op je voeding. (Eet zoveel mogelijk gezond zoals fruit, groenten, noten)
  • Ga zoveel mogelijk in de zon. (Als je in de zon gaat maakt je huid vitamine D3 aan en deze activeert het immuunsysteem.)
  • Niet teveel stress. (Door stress verhoogt de aanmaak van hormonen)
  • Gebruik liever geen make-up of gebruik een goeie primer onder je make-up. (Door make-up kan de huid verstoppen.)
  • Gebruik Benzoylperoxide crème. (Deze crème dood de bacteriën en remt de ontstekingen.)

acne kan je niet tegenhouden, maar je kan het wel goed verzorgen,waardoor het minder wordt. 

Beauty Dream By Laura

Wat doen wij?


In de schoonheidssalon bieden wij acne behandelingen aan. Acne is moeilijk te behandelen, maar met de juiste producten en kennis, kan het wel!

Acne schoonheidsspecialisten behandeling: Wij gaan als volgt te werk. Het is heel belangrijk hygiënisch te werken. (Dit vinden wij bij alle behandelingen belangrijk) maar bij Acne behandelingen is het nog belangrijker! Doe je dit namelijk niet, dan verspreid de acne zich alleen maar meer.

Bij de behandeling prikken we de onzuiverheden in met een steriele naaldjes, we proberen de talg uit de onsteking te drukken en we ontsmetten de ontsteking met alcohol, zodat de onzuiverheden zich niet verspreiden.

Het merk waar wij mee werken heet Naturys! Het is een vegan merk die NIET getest is op dieren en alleen gemaakt is van natuurlijke ingrediënten

Naturys heeft producten die de ingrediënten niacimide en bakuchiol bevatten. Deze ingredienten helpen de talgproductie te normaliseren. Wij raden deze producten ook aan voor thuis gebruik! Het is erg belangrijk dat u thuis ook de juiste producten gebruikt, anders kunt u de acne niet tegen gaan.

Wilt u meer informatie weten over de thuis producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u graag een acne schoonheidsspecialisten behandeling laten uitvoeren? Maak dan vandaag nog je afspraak online!