• Gelnagels met verlenging

    Wij werken met het merk CND

Gel nagels met verlenging

Wij werken met CND voor een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.

Gel nagels met verlenging

Wat zijn gelnagels:

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging van natuurlijke nagels. Gel is een kant en klaar stofje wat op een nagel wordt gemodelleerd, door middel van UV-lamp zal het uitharden en vast blijven zitten.

Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Wanneer je de nagels wilt verlengen wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen om een kunstnagel te vormen.

Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl.

Wat is het verschil tussen gel en acryl?

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gelnagels ten opzichte van acrylnagels zijn. En terecht, want deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer, waardoor ze minder snel breken. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels geen penetrante geur.

Waarom hebben wij in de salon voor gelnagels gekozen?

Onze collega Cheryl zet bij ons de gelnagels. Hiervoor heeft zij alle certificaten behaald. Wij hebben voor de gelnagels gekozen, omdat het meer voordelen brengt dan acrylnagels en Cheryl heeft zelf een allergie voor acrylnagels. Daarnaast is onze (Brisa)gel vegan, hypoallergeen vrij (dit houd in dat de kans op allergieën flink verkleind wordt) en is het het nummer 1 beste gel in Amerika.

Wat kunnen wij allemaal maken met gelnagels?

Wij hebben enkele basis kleuren voor gelnagels als je ze heel natuurlijk wilt houden. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om er een gellak kleur overheen te doen. Ga jij voor een herfst kleur of een lekkere zomerse kleur?

Ben jij al bekend met de french manicure of de babyboom nagels? French is een strak wit randje op de uiteinde van je nagels en bij babyboom wordt er een zachte overloop gemaakt van een basis kleur gel naar wit.

Nail-art kan je als optie bij je behandeling boeken. Kies jij voor een leuke stempel plaatje, sticker of folie of ga je voor de handgemaakte nailart? Er is een hoop mogelijk. Heb je een voorbeeldje wat je leuk lijkt? Je kan je wensen bespreken met Cheryl, dan wordt er samen gekeken wat mogelijk is.

CND Brisagel

Voor de gel nagels met verlenging gebruiken wij CND brisa sculpting gel.

Wat is Brisagel? (gelnagels)

Creative Brisa Sculpting Gel is een versterkt kruislinks gevlochten, keratine bindende Uv gel voor duurzame kunstnagels.

CND Brisa Sculpting Gel creëert kunstnagels die een covalente binding aangaan met de keratine van de natuurlijke nagel, dit geeft een superieure hechting en maximale houdbaarheid.

Draagbaar – creëert sterke, dunne, lichte, natuurlijk uitziende nagels

Werkbaar – een niet dradende, gemakkelijk te gebruiken formule.

-Duurzaam – covalente binding met de natuurlijke nagel.

-Hypoallergeen – een non-acrylate, gluteraldehyde en formaldehyde vrije formule.

-Veelzijdig – ideaal voor tip- en sjabloonverlengingen, verstevigingen op vingers- en teennagels.

-Geurloos – perfect voor het gebruik in kap- en beautysalons.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief