• Wimperextensions

    Wimperextensions russian volume, hybrid & one by one

Wimperextensions

Altijd al de perfecte wimpers willen hebben? Dat is vanaf nu mogelijk!

Bent u opzoek naar een natuurlijke look met volle en misschien wel wat langere wimpers? Dan is de One By One techniek iets voor u. Zoekt u toch meer de glamour look met extra volle wimpers? Dan kunt u beter voor de Russian volume behandeling gaan!
Vindt u het vervelend om elke dag uren voor de spiegel te staan om uw wimpers mooi in model te krijgen? Kies dan voor één van deze behandelingen!

De Wimperextensions behandeling

Wimperextensions zijn een verdikkingssysteem en verlenging voor de natuurlijke wimpers. De wimperextensions zijn van kwalitatief hoogwaardig zijde. De extensions worden één voor één bevestigd op de natuurlijke wimpers. U heeft gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimpers per oog. Op bijna elk natuurlijke wimper wordt een extension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald.
De lengte en de krul van de wimperextensions kunt u zelf bepalen. Zo kunt u de perfecte look creëren die bij u past!

Hoe lang blijven de wimpers gemiddeld zitten?

De wimperextensions worden met een semi permanente lijm geplaatst. Dit betekent dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat de wimpers op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen. U verliest gemiddeld 4 wimpers per dag.
Om mooie en volle wimpers te behouden wordt er geadviseerd om de One By One wimperextensions om de 2 weken op te vullen.
Voor de Russian volume wimperextensions wordt het aangeraden deze om de 3/4 weken op te vullen. De duur van de opvulbehandelingen zijn 45 tot 60 minuten. De duur van een nieuwe set is +/- 100 minuten.

Wat zijn de verschillen tussen One By One, hybrid en Russian volume?

Het grootste verschil tussen de wimperextensions is de hoeveelheid wimpers. Bij de One By One wimperextensions wordt er 1 extension op 1 natuurlijke wimper geplaatst. De Russian volume wordt ook wel 2D/6D genoemd, dat komt doordat er meer extensions op 1 natuurlijke wimper worden geplaatst. Bij de  Hybrid combineren we de russian volume en one by one. Verdere informatie kunt u vinden onder het kopje One By One, Hybrid of Russian Volume.

LET OP: Draagt u lenzen? Graag verzoeken wij u om deze niet te dragen tijdens de behandeling.

Informatie over de nazorg van de wimperextensions

One By One

Met de One By One techniek zien u wimerextensions er natuurlijk en perfect uit, alsof u met lange wimpers bent gezegend.

Russian volume wimperextensions

Russian Volume

Met deze techniek word er gebruik gemaakt van dunne wimpers. Op deze manier kan er volume opgebouwd worden, zonder de natuurlijke wimper te beschadigen! Dit geeft een nog vollere oogopslag.

hybrid

Bij de Hybrid techniek, wordt er gebruik gemaakt van 2 technieken. De One by one en deRussian volume. Door deze 2 samen te voegen kunnen we er voor zorgen dat de set zo natuurlijk mogelijk blijft, maar net even wat meer body heeft.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief