Afspraak maken

Boek zelf online uw volgende (combi) behandeling in bij Beauty Dream by Laura in Heerhugowaard.

Let op: Beauty Dream by Laura is overgestapt op een nieuw afspraken-systeem!

U kunt uw afspraak boeken vanaf elke pagina op de website met de knop ‘Maak afspraak’ of via de knop hieronder.

  •  U kunt uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak kosteloos telefonisch afzeggen, anders zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen.
  • Komt u niet opdagen op uw afspraak of zegt u op de dag zelf af dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.
  • Bij het weigeren van betalingen zijn wij jammer genoeg genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen.
  •  Wij vullen geen wimperextensions van andere salons op.
  • Wij willen iedereen vragen om zonder mascara te komen wanneer u een afspraak heeft voor lash lift of wimperextensions.

Heeft u nog geen login account?
Bij uw eerste online boeking wordt er automatisch een login aangemaakt. De gegevens hiervan worden per e-mail verstuurd. Met uw eigen login account kunt u op elke moment uw afspraken online inzien.

De eerste keer dat u een login account aanmaakt, wordt er gevraagd enkele veiligheidsopties te activeren om de volgende keer weer in te kunnen loggen. Kies minimaal 1 optie anders kunt u later niet zonder problemen opnieuw inloggen. Het beste is om meerdere opties te kiezen. Als u al de Google Authenticator app gebruikt is dat vaak de handigste optie. De e-mail optie zorgt er voor dat u een e-mail met code ontvangt. Indien u voor backup codes kiest: noteer dan de backup codes zodat u ze ook daadwerkelijk kunt gebruiken.

Heeft u al een login account?
U kunt bij stap 3 inloggen met uw gegevens.

Extra beveiligingslaag: extra code invoeren
Na het inloggen wordt er een eenmalige code verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. Deze code dient u in te voeren om verder in te kunnen loggen. Elke keer dat u inlogt ontvangt u een nieuwe code. Indien u heeft gekozen voor de Mobile App optie, en deze hebt ingesteld: u ontvangt dan geen e-mail, maar een code in uw Authenticator app op uw telefoon.

Het is op dit moment even niet mogelijk online een afspraak in te boeken. Excuses voor het ongemak.Beauty Dream By Laura
Heerhugowaard

Onze salon locatie

W.M. Dudokweg 50, 1703 DB
Heerhugowaard, Nederland

info@beautydreambylaura.nl
+31 (0)6 – 135 33 651

Beauty Dream By Laura is ingeschreven bij de KvK onder nummer 68514522