• harsen-lichaam

Brazilian wax

Bent u klaar met al het ongewenste lichaamshaar? Brazilian is 1 van de meest populaire behandelingen voor vrouwen. Bent u opzoek naar een brazilian wax of wilt u andere speciafieke lichaamsdelen ontharen? Wij gebruiken een speciale wax! Is het uw eerste keer? Dan stellen wij u graag gerust en op uw gemak.

Brazilian wax

Alleen voor vrouwen

Wat is brazilian wax?

Brazilian Wax verwijderen van schaamhaar met ontharingshars. Bent u klaar met al het ongewenste lichaamshaar? Brazilian is 1 van de meest populaire behandelingen voor vrouwen. Bent u opzoek naar een brazilian wax of wilt u andere specifieke lichaamsdelen ontharen? Wij gebruiken een speciale wax! Is het uw eerste keer? Dan stellen wij u graag gerust en op uw gemak.

Wat doen we tijdens een brazilian wax behandeling?

Tijdens een brazilian wax behandeling wordt al het haar tussen de navel en de billen verwijdert. Dit is dus de meest rigoureuze wax behandeling die er is. Al het haar in de buurt van de vagina en al het haar tussen de billen wordt bij een Brazilian wax verwijdert. Het verwijderen van alle haren is kenmerkend voor een Brazilian wax. Het is namelijk niet standaard dat al het haar boven de vagina verwijderd wordt. Zo wordt er vaak voor gekozen om een strookje haar of een driehoekje haar te laten staan. Een wax behandeling waarbij niet al het haar in de buurt van de vagina en tussen de billen wordt verwijderd is geen echte Brazilian wax.

U kunt er voor kiezen om de billen niet te doen

Waxen

Waxen zal helaas nooit helemaal pijnloos zijn. Maar met de juiste wax methode en de juiste wax  kunnen we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk voelt.

Bij een Brazilian wax wordt gebruik gemaakt van hard wax. Als eerste wordt de huid goed schoongemaakt en word er talkpoeder aangebracht. Daarna zullen we de hard wax op het gebied smeren dat u wilt laten ontharen. volgens zal de wax stollen en daarna van het lichaam af worden getrokken. De meeste mensen ervaren het eraf trekken van de wax als vervelend. Je kan voor de behandeling  2 paracetamol innemen om de scherpe randjes eraf te halen. Om het herstel te bespoedigen wordt er na het waxen een verzorgende olie gebruikt. Zo kan de behandelde huid weer tot rust komen.

natuurlijk snappen wij dat u het spannend vind.

Voordeel van brazilian wax?

Brazilian is veel effectiever dan scheren. De haartjes blijven 4 tot 6 weken weg. Gaat u op vakantie of heeft u ook altijd last van ontstoken haar zakjes? Dan is de brazilian wax echt iets voor u!

Heeft u interesse gekregen in deze behandeling? Beauty Dream By Laura helpt u graag veder in de salon

Afspraak maken

Wist je?! dat wanneer je iedere 4 tot 6 weken komt om te waxen en niet meer scheert of andere onthaar technieken gebruikt de haren zachter terug groeien en met de jaren de haargroei zelfs afneemt!

Hygiëne

Alleen voor vrouwen

Hygiëne 

  • No Double Dipping: Wij gebruik houten spatels om onze wax mee op het lichaam aan te brengen. Deze spatels worden nooit twee keer gebruikt om in onze wax te dippen. Voor elke nieuwe waxlaag gebruiken wij een nieuwe spatel. Zo blijven wij steeds hygiënisch werken.
  • Disposables: Wij gebruiken al onze materialen maximaal één keer. Bij elke klant pakken wij nieuwe handschoenen en nieuwe materialen.
  • Behandelkamer: Na elke klant maken wij de behandelkamer schoon. Zo kom je als klant altijd binnen in een schone en hygiënische ruimte.
  • Jezelf opfrissen: In onze behandelruimte krijg je de gelegenheid om jezelf uit te kleden. Daarbij hebben wij  hygiënische doekjes om jezelf op te frissen voorafgaand aan de behandeling. Wij gaan er wel vanuit dat je schoon naar de behandeling komt.
  • Desinfecteren: Voor- en na de behandeling wordt jouw huid altijd gereinigd met de daarvoor bestemde producten. Dit zorgt ervoor dat jouw huid altijd schoon is. Ook na de behandeling wordt er kalmerende lotion gebruikt.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief