Cursussen

  Wij vinden het belangrijk dat de cursist alle aandacht krijgt die die verdient daarom geven wij onze cursussen 1 op 1. En heb jij daarna nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen wij zullen u altijd blijven begeleiden.

  Cursus wenkbrauwstyling

  Henna & intensive verf

  Leer alles over de wenkbrauwen en creëer de mooiste wenkbrauw! Voor de wenkbrauwen geven we cursussen in Henna wenkbrauwstyling en wenkbrauwstyling met verf

  henna wenkbrauwstyling

  Cursus wimperextensions

  One by one & Russian volume

  Wij zijn sinds heden een opleidings- punt geworden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en vooral dat de cursist ook echt goed leert hoe die wimpers moet plaatsen. Er word vaak te makkelijk over gedacht. Wimperextensions plaatsen is een intensieve behandeling. Zeker wanneer je het net leert. Ons doel is om jou genoeg zelfvertrouwen en kennis te geven dat je het daarna zelf aan durft! En heb je daarna vragen of wil je een opfris cursus dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Cursus lash lift

  Wimpers liften met natuurlijke producten. De cursus wordt gegeven met een volledig pakket. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd. Geef de wimpers van je klanten een boost met Elleebana

  lash lift

  Cursus Gellak op de natuurlijke nagels

  Heb jij altijd al willen leren hoe je professioneel je nagels kunt lakken met gellak? of wil jij dit misschien wel hobbymatig/werk gaan uitvoeren? Wij geven een 3 uur durende cursus voor gellak voor beginners. Behaal jij een mooi eindresultaat? Dan krijg je achteraf nog een certificaat!

  gellak

  Wilt u weten wat de prijzen zijn en wanneer de cursus datum’s zijn? 

  Neem dan contact met ons op via info@beautydreambylaura.nl

  Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief