Maria Nila

Maria Nila: “We voorzien de wereld van vriendelijke, duurzame schoonheid
op een professionele, bewuste en speelse manier”

Maria Nila

Maria Nila is geen gewoon haarverzorgings merk!

Onze 100% vegan en cruelty-free producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dier en natuur.

Door kwaliteitsproducten klimaat neutraal te verpakken, maken we het makkelijker voor professionals en consumenten om een stap te nemen naar een vriendelijkere wereld. Tijdens deze reis word onze continue uitbreiding geleid door onze visie.

De wereld voorzien van cruelty free beauty producten op een duurzame en speelse manier.

Certificeringen

Peta

‘Mensen voor de ethische behandeling van de dieren’
Is ’s werelds grootste dierenrechtenorganisatie. Peta beoordeeld onze ingrediënten om ervoor te zorgen dat de producten 100% veganistisch zijn en niet zijn getest op dieren.


Vegan society

De vegan society  bedacht in 1942 het woord vegan en is zowel de grootste als de oudste vegan-organisatie in de wereld. Een product met de bekende zonnebloem erop symboliseert de goedkeuring door de vegan society – Die ervoor zorgt dat het product 100% veganistisch is en dat er geen dierproeven hebben plaatsgevonden.


Leaping bunny

Leaping bunny is een certificaat uitgegeven door CCIC – The Coalition For Consumer Information On Cosmetics. Hierin zijn acht nationale dierenrechtsorganisaties verenigd Samen hebben ze een programma ontwikkeld dat controleerd of een product 100% veganistisch is en niet getest is op dieren.


Plan vivo

Plan vivo is een organisatie dat milieu en duurzame projecten in de wereld leidt. Wanneer we klimaat compensatie toepassen door het plan vivo,wordt er aan de boeren in Nicarague financiële ondersteuning gegeven zodat ze opnieuw het woud heraanplanten op hun bodem. Op die manier kunnen we de individuele locale boeren evenals het milieu en de omgeving een mogelijkheid bieden op herstel.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief