• microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie

Microdermabrasie is wereldwijd 1 van de populairste mechanische apparaten in de schoonheidsbranche.

Microdermabrasie 

Microdermabrasie is een intensieve huidverbeterende behandeling met behulp van micro kristallen die de huid gladder maken, en de celdeling stimuleert.

Microdermabrasie is wereldwijd 1 van de populairste mechanische apparaten in de schoonheidsbranche. 


Met een microdermabrasie behandeling verwijder je de dode huidcellen die op de bovenste laag van de huid liggen. 

De behandeling is goed voor het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken, en de littekens van acne en voor een betere doorbloeding.

Deze peeling is pijnloos!

Microdermabrasie in een kuurbehandeling en geeft het beste resultaat, omdat de celdeling veranderd per leeftijd, is het per persoon verschillend welke kuur het beste bij jou past!

Voor een acne kuur kan je uitgaan van 6 behandelingen.
Voor een litteken kuur kan je uitgaan van 8 behandelingen.
Voor een rimpel kuur kan je uitgaan van 10 behandelingen. 

Wat is microdermabrasie?

De kristallen die in het apparaat zitten noemen we microkristallen. Hiermee wordt de huid gepolijst en gestimuleerd. Iedereen wordt ouder, als je ouder wordt krijg je meer last van fijne lijntjes en rimpels en een minder stevige huid. Dit komt door de vertraging van celdeling en afname van collageen. Ook kunnen er kleine littekens ontstaan van acne. 

Wist jij dat je huid vanaf je 25ste al achteruit gaat ?

De huid krijgt van een microdermabrasie behandeling een betere doorbloeding en maakt nieuwe cellen aan.  Je polijst als ware de huid, waardoor de huid een nieuwe glow krijgt.

Bent u zwanger? Ook dan mag u een microdermabrasie behandeling uitvoeren.

 

 

Welk resultaat geeft microdermabrasie?

De huid zal minder lijntjes laten zien, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet. Door de micro kristallen, deze kristallen zitten het apparatuur. Maakt de huid nieuwe cellen aan, en die maken weer elastine en collageen aan. Door aanmaak van elastine en collageen wordt de huid weer wat steviger er minder futloos.

Je zal daardoor ook minder diepe rimpels zien, omdat het gezicht en strakker en schoner uitgaat zien. 

Wanneer u de juiste producten heeft voor uw huid, nemen deze na een microdermabrasie behandeling beter op, daardoor wordt het resultaat van het product ook effectiever. 

De dode huidlaag wordt verwijderd, waardoor zullen er minder onzuiverheden te zien zijn.

Hoe ziet mijn huid eruit na de microdermabrasie behandeling?

Uw huid zal rood/roze aanzien, met een frisse uitstraling. We zijn best grondig met de huid te werk gegaan. Het voelt alsof u te lang in de zon bent blijven zitten. Een paar uur na de behandeling kunt u wat strepen in uw gezicht  zien. Dit is een normale reactie van de huid. De huid kan tot 1 a 2 dagen rood blijven. De delen die extra zijn behandeld, zoals littekens, kleine lijntjes, kunnen na enkele dagen wat gaan schilferen, dit is geheel normaal.

Uw huid zal baby zacht aanvoelen na de behandeling!

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?
U mag 2 a 3 weken voor en na uw behandeling niet zonnen. U mag de 1e week na de behandeling niet in chloorwater zwemmen. En voor het mooiste resultaat is het het beste om 24 uur na de microdermabrasie behandeling geen make-up te dragen.

vegan-producten-niet -getest-op-dieren-microdermabrasievegan-producten-niet -getest-op-dieren-microdermabrasie

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief