• Nazorg gel nagels

Nazorg gelnagels

Het is heel belangrijk dat de nagels de juiste nazorg krijgen.

Nazorg gelnagels

Nagelriem olie CND

Heb jij gel nagels? Dan heb je ons vast al vaker horen zeggen dat je goed moet smeren met nagel riem olie (solar oil cnd)

Wat is solar oil?:

Solar Oil is een nagel/nagelriem conditioner. Een uitgebalanceerde menging van natuurlijke licht oliën en vitamine E, ontworpen voor diepe penetratie en bescherming van de nagel en nagelriemen.

Uit welke producten bestaat het?:

CND SolarOil is samengesteld uit drie licht oliën en vitamine E. Vitamine E vertraagt het verouderingsproces, Rice Bran olie en Amandel Olie verzorgen en verzachten de huid. Jojoba olie, een intensieve Alpha Hydroxie olie, zorgt voor opname/ penetratie in de huid en plastificering van de huid. huid. Jojoba olie, een intensieve Alpha Hydroxie olie, zorgt voor opname/ penetratie in de huid en plastificering van de huid.

Waarom is het zo belangrijk om te gebruiken op je nagels?:

Onze nagels zijn opgebouwd uit verschillende lagen keratine met een soort lijm tussen de lagen die ervoor zorgt dat de lagen aan elkaar blijven zitten. Wanneer de nagel droog word is er minder van de lijm en dan kunnen de verschillende lagen van de nagel uit elkaar gaan. Dat wil jij niet! Als Je dan producten op je nagel hebt zoals: gellak, biab,of rubber base gaat dat loslaten samen met de bovenste laag van je nagel.

Een uitgedroogde nagel kan er ook voor zorgen dat de nagel aan de hoekjes een ronding gaat maken en zich via de zijkant van je nagel  losmaakt van het product.

Daardoor moet je nagel riem olie niet alleen op je nagel riemen smeren maar ook onder je nagel en erom heen.

Voordelen;

Nagelolie: hydrateert en beschermt de nagel.

Nagelolie: zorgt ervoor dat je nagels gezond blijven.

Nagelolie; zorgt ervoor dat het product op je nagel beter blijft zitten.

Het is belangrijk dat je iedere dag 2x nagelolie gebruikt!

Doe je dit niet dan zal je merken dat je producten op je nagel sneller los laten zoals de gel nagels en de keratine lagen zullen slechter worden. Daarnaast als je nagelriemen uitgedroogd zijn kunnen er velletjes ontstaan en daardoor kunnen bacteriën binnen dringen.

Breng de nagel olie dagelijks aan en masseer deze in.

U kunt bij ons in de beauty salon een olie kopen voor € 4,95

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief