• Gellak nagels & manicure

CND shellac voor mooie natuurlijke nagels

Wij werken met CND voor een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.

CND Shellac

Wat is CND shellac?

CND Shellac 14+ day nail color zorgt voor ruim 2 weken lang een schitterend hoogglans, sterk en kwalitatief resultaat. De CND shellac is een originele UV-crude polish en maakt zichzelf hierdoor uniek in haar soort. CND shellac is niet te vergeleken met andere gellak of gelpolisch.

Met CND Shellac kies je voor producten van het beste kwaliteit.

Is CND shellac veilig ?

CND shellac is geheel veilig in gebruik, in tegenstelling tot veel andere UV- cured polishes. (Ook voor zwangere dames!) Bij CND staat de gezondheid van de natuurlijke nagels altijd voorop.


Het verwijderen van de CND shellac is ook geheel veilig en pijnloos. Dit word gedaan doormiddel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND remover. De remover bevat een macadamiseer oli, hierdoor word de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd.

Leuk weetje: Wist jij dat CND een Vegan product is!

vegan-cnd-producten-nagels

Verzorging van de nagels

Bij CND shellac is het heel belangrijk dat je de nagel goed verzorgt met olie, zodat je natuurlijke nagels mooi gezond blijven.

Hoe verzorg je ze ?

Met de solaroil zorgt u er voor dat de nagels gehydrateerd worden en de nagelriemen zijdezacht aanvoelen, ook zorgt de solaroil ervoor dat de shellac langer mooi blijft. De solaroil zit boorden vol natuurlijke ingrediënten, deze oil is zo ontwikkeld dat deze ook over de shellac aangebracht kan worden. De CND shellac heeft namelijk een open structuur dat betekend dat wanneer de shellac aangebracht is op de natuurlijke nagels, de olie nog steeds door de shellac heen kan en zo de natuurlijke nagels kan voeden. Zo blijven de nagels gevoed en gehydrateerd.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief