Rug-pakking

ontspannings massage-rug-pakking

Naturys

De rug word vaak vergeten, omdat dit lastig is om zelf te verzorgen! Daar kan niemand zelf bij en toch heeft de rug ook verzorging nodig!

Veel mensen weten het niet, maar ook op je rug zitten onzuiverheden. Daarom bieden wij ook rug-pakkingen aan. Met ontspannen muziek  en een warme behandelstoel.

wat is de Naturys rug-pakking?


een rug pakking houd in dat je de rug grondig ga reinigen. Je start met het reinigen van de rug. Daarna ga je de dode huidcellen van de rug verwijderen, dat gebeurd doormiddel van een scrub. Als de scrub in de huid trekt zetten we het vapasone apparaat op de rug. Dit is een apparaat die zorgt voor warme stoom, waardoor de huidcellen open gaan staan. Vervolgens kan je makkelijk de onzuiverheden van de rug verwijderen. Als de onzuiverheden verwijderd zijn dan gaan we door met de pakking. De pakking is goed voor het verstevigen van de huid, en het zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd en de huid word gevoed. 

Wat doet een rug-pakking met de rug?


Een rug pakking zorgt ervoor dat de huid verstevigd. Het helpt met het verwijderen van onzuiverheden. het helpt met het verwijderen van dode huidcellen en de afvalstoffen die op de rug zitten worden afgevoerd. Tenslotte word je huid ook nog eens goed gevoed.

Afspraak maken?

Contact