Wimperextensions met Uv licht

Lieve bezoekers,

Vanaf vandaag bieden wij een nieuwe behandeling aan wimperextensions met uv licht, maar wat is dat nou precies. Hieronder zal ik het in het kort uitleggen. Heb jij na het lezen van dit artikel nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn uv-wimperextensions?

Uv – wimperextensions zijn valse wimpers die worden aangebracht met een speciale lijm die uithardt onder uv-licht. Het resultaat is prachtige en volle wimpers en bovendien zijn ze veilig voor de meeste mensen. Wij hebben al enkele klanten gehad die een allergische reactie hebben gehad op de traditionele wimperextensions, maar wel tegen de uv-wimperextensions kunnen. Heb jij een allergie? maar wil jij wel heel graag wimperextensions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een allergie test te doen, want wie weet kan jij wel tegen de uv-wimperextensions.

Het Proces

Het aanbrengen van UV-wimperextensions is een nauwkeurig en zorgvuldig proces. Elke individuele wimper wordt met de hand aangebracht, wat een natuurlijk ogend resultaat geeft. Na het aanbrengen van de extensions gebruikt de specialiste een UV-lamp om de lijm uit te laten harden, zodat de wimpers op hun plaats blijven.

Wat te Verwachten

Als je nog nooit wimperextensions hebt gehad, vraag je je misschien af wat je kunt verwachten. Het proces zelf duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur dat licht aan de volume die je wilt. Hoewel het even kan duren, melden veel klanten dat ze het proces als ontspannend ervaren.

Na het aanbrengen van de wimpers moeten ze de eerste 24 uur droog blijven, zodat de lijm volledig kan uitharden. Vermijd echter oliehoudende producten rond je wimpers. Anders kunnen de wimpers sneller uitvallen.

UV-wimperextensions zijn een geweldige optie voor diegenen die dromen van lange, volle wimpers zonder elke dag valse wimpers te hoeven aanbrengen of veel mascara te hoeven gebruiken. Met de juiste zorg kunnen ze wekenlang meegaan, waardoor je elke dag met prachtige wimpers wakker wordt. Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van UV-wimperextensions, neem dan contact met ons op.