gezicht reinigen met acne

Heb jij acne en gebruik jij veel make-up? Dan is het heel belangrijk dat je jouw huid goed reinigt. Wij zullen jou stapsgewijs uitleggen hoe je dit het beste kunt doen.

Gezicht reinigen:

Producten die wij aanraden van het merk naturys: ……

  • stap 1:  reinig de huid met de Naturys Face Cleansing gel, in dit reinigingsproduct zitten niachimide, bakuchiol, en peptiden. dit helpt de talgproductie te reduceren. masseer en emulgeer het met een beetje water tot een licht schuimende emulsie, haal het met een vochtig kompres eraf. 
  • stap 2: breng daarna het masker Naturys face purifying peel off mask aan, laat deze 10 minuutjes intrekken. gebruik dit masker 2 a 3 keer per week, maar niet elke dag. door het citroenextract wat erin zit reinigt het de huid grondig, het zuivert ook de huid. door dit masker wordt de huid dikker. 
  • stap 3: gebruik de Naturys miracle drops. dit is een serum met de ingredienten bakuchiol en tea tree. dit is een licht zuiverende olie om huidonteigingen tegen te gaan. 
  • stap 4: als laatste voeg de moisturiser toe. de naturys face matt solution fluid creme. bevat ook niachimide, bakuchiol, en peptiden, deze ingredienten helpen de talgproductie te reduceren. je kan het ook gebruiken als make up primer. 

‘Bij de acne schoonheidsspecialisten behandeling proberen we zo goed mogelijk de onzuiverheden uit de huid te drukken. we proberen de talg uit de onsteking te drukken en we ontsmetten de ontsteking met alcohol, zodat de acne zich niet verspreid.’

in het kort uitleg over de lijnen:

de purifying line : 

purifying betekent zuiverend, deze lijn zuivert en reinigt de huid dus effectief. bij de purifying lijn zitten ook producten wat je kan gebruiken voor een acne huid.  

en de anti age lijn : 

de anti age lijn is om verouder proces te vertragen, je kan het best beginnen met anti age producten op je 25ste, vanaf die leeftijd neemt het collageen af en maakt het elastine af.