Update !

Update corona virus!

Lieve Beauty Dream By Laura klanten,

Jammer genoeg moet ik jullie mededelen dat ook wij onze deuren tot 28 april zullen gaan sluiten, zoals jullie allemaal hebben mee gekregen word er geadviseerd om 1,5 meter afstand te bewaren tussen klant en stylisten. Dit is voor mij onmogelijk.

Ik heb de afgelopen dagen veel nagedacht over wat ik zou gaan doen, of ik de salon dicht gooi of dat ik open blijf.
1ste instantie stond ik met goeie moet en had ik besloten het per dag aan te kijken, maar door onzekerheid geen duidelijkheid of onze branch wel of niet door mocht gaan. Heb ik ervoor gekozen om toch de salon dicht te gooien. Dit omdat ik ook klanten heb die een risico factor zitten!

Natuurlijk raakt het ook mij en was deze beslissing echt niet makkelijk, maar gelukkig krijg ik heel veel positieve reacties van klanten!

Iedereen die een afspraak had staan voor 28 april heeft al contact met mij gehad en samen hebben we de afspraak verplaatst naar een andere datum! Zelf ga ik er van uit dat ik op 28 april gewoon weer werkzaam zal zijn in de salon, mits het RIVM iets anders voor mij beslist. Wel zal ik dan nog steeds de zelfde regels hanteren en wil ik iedereen vragen zich ook aan deze regels te houden na 28 april. In april zal de agenda ook op slot zijn en zullen alle afspraken weer even via mij telefonisch gaan.

Ik wil iedereen bedanken voor zijn begrip en ik zie jullie volgende maand weer!
Achter de schermen blijf ik gewoon aan het werk en voor vragen, opmerkingen of aanmerkingen ben ik bereikbaar via 06 – 135 33 651

■ Bij binnenkomst willen we vragen of iedereen zijn handen wil wassen.
■ Klanten die ziek zijn zullen naar huis gestuurd worden.
■ Als u ziek bent, griep, koorts, verkoudheid of andere griep verschijnselen heeft, mag de afspraak altijd kosteloos geannuleerd worden .
■ Veder zullen wij ervoor zorgen dat in de salon alles schoon & ontsmet is.

Liefst,

Beauty Dream By Laura