Nieuw keratine behandeling!

Keratine behandeling!

Sinds kort bieden wij in de salon ook een keratine behandeling aan voor de wimpers, deze behandeling kan los uitgevoerd worden of in combinatie met lash lift of wimpers verven.

Wat doet een keratine behandeling precies met de natuurlijke wimpers?

Keratin & Collagen Laminator

Onze Keratin & Collagen Laminator vult het haar met verzorgende ingrediënten.
Collageen en keratine zijn belangrijk in de structuur en de gezondheid van de wimperhaar. Keratine is daarbij de belangrijkste bouwstof voor de wimperharen. Het zorgt voor de beschermende schil rondom de wimperharen en maken het sterker en voller.

Tijdens de lash lift en/of het verven van de wimpers ontstaan er kleine keratine kloven waardoor het haar soepelheid en kracht verliest.
Met de Keratin & Collagen Laminator dringt keratine de haarschacht binnen en kleeft aan scheuren langs de schubbenlaag. Maakt het haar weer glad, gezond en minder gevoelig voor haarbreuk. Collageen geeft haarvezel voor haarvezel textuur en geeft van binnenuit versteviging en kracht.

Sinds Maart hebben we de keratine behandeling al toegevoegd bij de lash lift behandelingen dit hebben wij gedaan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de wimpers goed blijft en we ze na een lash lift behandeling een extra boest kunnen geven, maar door veel enthousiaste reacties hebben we nu besloten om deze behandeling ook los te gaan aan bieden of in combinatie met wimpers verven.