Schoonheidspecialisten merk Naturys

naturys

Naturys een diervriendelijke en vegan merk!

Met welk merk werken wij en wat doet het merk met jouw huid?:

Wij werken in de schoonheidssalon met het merk Naturys.

Naturys heeft verschillende soorten lijnen! Op dit moment hebben ze de purifying line en de anti age lijn, maar er komen nog 2 lijnen aan.  

Wat is er nou zo speciaal aan dit merk?:

Naturys is een merk die met veel serums werkt, hierdoor kunnen wij per persoon/ per huidtypen kijken wat het beste bij de huid van de klant past. Zo is elke schoonheidsspecialiste behandeling uniek.

In sommige producten van Naturys zitten ook de ingrediënten: niacimide en bakuchiol, deze ingrediënten zijn goed voor een acne huid. Deze ingrediënten helpen met de talgproductie te reduceren.

Producten:

Naturys is een vegan merk. het merk is niet getest op dieren en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Ze maken geen gebruik van kleurstoffen en parabenen.

Naturys bevat extracten van organische teelt. organische teelt is goed voor onze gezondheid en het milieu. Naturys maakt daarom geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. 

Daarnaast is het ook nog dermatologisch getest.

Waarom hebben wij voor dit merk gekozen?:

Wij gebruiken het merk naturys in onze schoonheidsspecialisten salon, omdat het product goed aan te passen is op elk huidtype. De producten voelen zacht aan en hebben een lichte, snelle absorberende emulsie. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit merk? Boek dan vandaag nog een schoonheidsspecialiste behandeling.

online Afspraak maken of bel naar 06-13533651