CND gelnagels

Wat is CND shellac?

CND™ SHELLAC™ is dé innovatie van CND™.
SHELLAC™ is een Gel Polish die garant staat voor de gezondheid van de natuurlijke nagel. De eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd, vegan, dierproefvrij en vrij is van 9 radicale ingrediënten. CND™ SHELLAC™ biedt voor ieder nageltype en type service een oplossing en geeft 2+ weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is verkrijgbaar in meer dan 170+ fashionkleuren, die tevens te layeren zijn voor nog meer variatie in kleuren. Een eindeloze keus in kleur en services, passend voor ieder type nagel.

De eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd, vegan, dierproefvrij en vrij is van 9 radicale ingrediënten.

Beauty Dream By Laura

Wat is Brisagel? (gelnagels)

Creative Brisa Sculpting Gel is een versterkt kruislinks gevlochten, keratine bindende Uv gel voor duurzame kunstnagels.

CND Brisa Sculpting Gel creëert kunstnagels die een covalente binding aangaan met de keratine van de natuurlijke nagel, dit geeft een superieure hechting en maximale houdbaarheid.


Draagbaar – creëert sterke, dunne, lichte, natuurlijk uitziende nagels
Werkbaar – een niet dradende, gemakkelijk te gebruiken formule.
-Duurzaam – covalente binding met de natuurlijke nagel.
-Hypoallergeen – een non-acrylate, gluteraldehyde en formaldehyde vrije formule.
-Veelzijdig – ideaal voor tip- en sjabloonverlengingen, verstevigingen op vingers- en teennagels.
-Geurloos – perfect voor het gebruik in kap- en beautysalons.