Nieuwe collega

Wij hebben groot nieuws! Wij krijgen vanaf september een nieuwe collega er bij Lyzanne! Lyzanne is van oorsprong kapster. Wij hebben een paar jaar geleden samengewerkt en hebben altijd contact gehouden. Ik ben daarom ook mega blij dat ze nu ons team komt versterken. Lyzanne is een leergierige, jonge meid en gaat zich bij ons ontwikkelen op meer vlakken.

Wij hebben wel nog modellen nodig voor 

– Lash lift

– One by one wimperextensions

– Harsen lip-kin-wenkbrauwen 

– Gellak op de natuurlijke nagels 

Kosten €15,-

Daarnaast hebben we een leuke actie lopen. Iedereen krijgt, bij Lyzanne, 15% korting op alle kappers behandelingen met de code Lyzanne2023.

15 % korting

code: Lyzanne2023

Voorstellen

Mijn naam is Lyzanne ik zal me in het kort voorstellen. Ik ben 21 jaar jong. Mijn hobby’s zijn voetballen en leuke dingen doen met vrienden. Zelf voetbal ik ook.

Ik heb een jaar geleden mijn opleiding afgerond op niveau 3 daarnaast heb ik altijd stage gelopen bij kapsalons. Om extra ervaring op te doen ben ik elk jaar naar een andere salon gegaan, zodat ik alle trucjes kon leren. Wat ik zou leuk vind aan het kappersvak is mensen blij en gelukkig maken, want wie is er nou niet blij met een mooie coupe. Ik kan niet wachten tot ik nog meer mag gaan leren in het beauty vak. 

Wie weet zie ik jou snel in me stoel!