• Wimperextensions

  Ook ideaal voor mensen met een allergie of gevoelige ogen!

Wimperextensions met uv-licht

Heb jij een allergie? maar wil jij wel heel graag wimperextensions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een allergie test te doen, want wie weet kan jij wel tegen de uv-wimperextensions.

Uv-wimperextensions

Wat zijn uv-wimperextensions?

Uv – wimperextensions zijn valse wimpers die worden aangebracht met een speciale lijm die uithardt onder uv-licht. Het resultaat is prachtige en volle wimpers en bovendien zijn ze veilig voor de meeste mensen. Wij hebben al enkele klanten gehad die een allergische reactie hebben gehad op de traditionele wimperextensions, maar wel tegen de uv-wimperextensions kunnen. Heb jij een allergie? maar wil jij wel heel graag wimperextensions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een allergie test te doen, want wie weet kan jij wel tegen de uv-wimperextensions.

Het Proces

Het aanbrengen van UV-wimperextensions is een nauwkeurig en zorgvuldig proces. Elke individuele wimper wordt met de hand aangebracht, wat een natuurlijk ogend resultaat geeft. Na het aanbrengen van de extensions gebruikt de specialiste een UV-lamp om de lijm uit te laten harden, zodat de wimpers op hun plaats blijven.

Wat te Verwachten

Als je nog nooit wimperextensions hebt gehad, vraag je je misschien af wat je kunt verwachten. Het proces zelf duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur dat licht aan de volume die je wilt. Hoewel het even kan duren, melden veel klanten dat ze het proces als ontspannend ervaren.

Na het aanbrengen van de wimpers moeten ze de eerste 24 uur droog blijven, zodat de lijm volledig kan uitharden. Vermijd echter oliehoudende producten rond je wimpers. Anders kunnen de wimpers sneller uitvallen.

UV-wimperextensions zijn een geweldige optie voor diegenen die dromen van lange, volle wimpers zonder elke dag valse wimpers te hoeven aanbrengen of veel mascara te hoeven gebruiken. Met de juiste zorg kunnen ze wekenlang meegaan, waardoor je elke dag met prachtige wimpers wakker wordt. Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van UV-wimperextensions, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over UV-wimperverlenging?

 • Wat is UV-wimperverlenging?

UV-wimperverlenging is een soort wimperverlengingsproces waarbij een speciale lijm wordt gebruikt die uithardt onder UV-licht. Dit zorgt voor een sterkere en langdurigere binding dan traditionele wimperlijmen.

 • Is UV-wimperverlenging veilig?

Ja, wanneer het correct wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde professional, is UV-wimperverlenging veilig. De blootstelling aan UV-licht tijdens het uithardingsproces is kort en de ogen worden beschermd.

 • Hoe lang gaat UV-wimperverlenging mee?

UV-wimperextensions kunnen tot 6-8 weken meegaan, afhankelijk van de groeicyclus van je natuurlijke wimpers en hoe goed je voor ze zorgt.

 • Kan ik mijn UV-wimperextensions nat maken?

Ja, een van de voordelen van UV-wimperextensions is dat ze water- en zweetbestendig zijn.

 • Kunnen UV-wimperextensions mijn natuurlijke wimpers beschadigen?

Als ze correct worden aangebracht en verwijderd, mogen UV-wimperextensions je natuurlijke wimpers niet beschadigen. Het is belangrijk om niet aan de extensions te trekken of te wrijven, omdat dit je natuurlijke wimpers kan beschadigen.

 • Is het pijnlijk om UV-wimperextensions te laten aanbrengen?

Nee, het proces om UV-wimperextensions aan te brengen zou geen pijn moeten doen. Je ogen worden tijdens de behandeling gesloten gehouden en er wordt voor gezorgd dat er geen lijm in je ogen komt.

 • Kan ik mascara gebruiken met UV-wimperextensions?

Het is meestal niet nodig om mascara te gebruiken met UV-wimperextensions, omdat ze al de lengte en het volume geven die je wenst. Als je ervoor kiest om mascara te gebruiken, zorg er dan voor dat het een mascara is die veilig is voor wimperextensions en vermijd waterproof formules, omdat deze moeilijk te verwijderen zijn en de levensduur van je extensions kunnen verkorten.

 • Moet ik speciale zorg dragen voor mijn UV-wimperextensions?

Ja, om ervoor te zorgen dat je UV-wimperextensions zo lang mogelijk meegaan, zijn er een paar zorginstructies die je kunt volgen. Vermijd bijvoorbeeld wrijven in je ogen of trekken aan de extensions. Daarnaast is het raadzaam om een specifieke reiniger voor wimperextensions te gebruiken om vuil en olie te verwijderen zonder de lijm te beschadigen.

 • Hoe worden UV-wimperextensions verwijderd?

UV-wimperextensions moeten professioneel worden verwijderd om schade aan je natuurlijke wimpers te voorkomen. Het is belangrijk om niet zelf te proberen de extensions te verwijderen.

 • Zijn UV-wimperextensions geschikt voor iedereen?

Hoewel veel mensen goede kandidaten zijn voor UV-wimperextensions, zijn ze misschien niet geschikt voor iedereen. Mensen met bepaalde oogomstandigheden of allergieën, of mensen die veel in hun ogen wrijven, zijn misschien geen goede kandidaten voor deze behandeling. Het is altijd het beste om je zorgen of vragen te bespreken met een gekwalificeerde schoonheidsspecialist.

 • Hoe lang duurt een UV-wimperverlengingsbehandeling?

Het proces voor UV-wimperverlenging kan variëren afhankelijk van het aantal wimpers dat wordt aangebracht, maar over het algemeen duurt het ergens tussen 1,5 en 2 uur.

 • Kan ik mijn UV-wimperextensions bijvullen?

Ja, net als bij traditionele wimperextensions, kun je je UV-wimperextensions bij laten vullen. Dit wordt meestal elke 5-6 weken aanbevolen, afhankelijk van je individuele wimpergroei en hoe goed je voor je extensions zorgt.

Ik hoop dat dit je vragen beantwoordt! Als je nog meer vragen hebt over UV-wimperverlenging, aarzel dan niet om ze te stellen.

LET OP: Draagt u lenzen? Graag verzoeken wij u om deze niet te dragen tijdens de behandeling.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief