Over Beauty Dream By Laura Heerhugowaard

Voor natuurlijk ogende wimperextensions, lash lifts, en brow bars kunt u terecht bij Laura de Vogel in de salon in Heerhugowaard

Wie is het gezicht achter Beauty Dream By Laura

Laura de vogel

Lieve bezoekers,

Ik zal mijzelf in het kort aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Laura de vogel ik ben 23 jaar jong en woon samen met mijn vriend in Zuid-Scharwoude. Mijn hobby is paardrijden en dit doe ik met alle liefde. Sinds vorig jaar is mijn droom uitgekomen en heb ik me eigen paard. 

De salon bestaat nu al sinds 10 april 2017! Ik ben aan huis begonnen met enkele uurtjes werken in de salon en sinds kort zijn we geopend van maandag tot zaterdag. Zitten we op een geweldige locatie in Heerhugowaard, gelegen naast het station en heb ik er een geweldige collega bij.

Wimperextensions: de behandeling waar het allemaal mee begonnen is! In de loop der tijd zijn we al flink uitgebreid. Wij zijn nu gespecialiseerd in wenkbrauwen, nagels, schoonheidsspecialisten en haren.

Toen Beauty Dream by laura van de grond kwam was ik nog bezig met mijn kappersopleiding. Deze heb ik gevolgd op het Nova College in Haarlem. Hier ben ik tot de dag van vandaag nog nooit mee gestopt!

Mijn hobby is mijn werk geworden en dat maakt het zo geweldig om te doen. Ik geniet elke dag van een heerlijke drukke werkdag. Ik ben van kleins af aan al gek op alles wat met beauty/schoonheid te maken heeft. Hierdoor wist ik al vrij snel wat ik wilde worden.

Dit was en blijft ons doel, want je bent nooit uitgeleerd!

Ik ben van plan om mezelf nog veel meer te ontwikkelen op het gebied van beauty/schoonheid. Zodat iedereen bij mij terecht kan voor een heerlijk, ontspannen momentje voor zichzelf

Collega

Sabina

Hallo, Mijn naam is Sabina van Maasdam.

Ik ben 39 jaar oud en ik woon met mijn gezin en lieve diertjes in Heerhugowaard.

Sinds september 2001 ben ik nagelstyliste en heb ik mijn eigen salon, ik heb in de loop der tijd div. cursussen gevolgd waaronder lash lift en wenkbrauw styling met henna en verf.

Een paar maanden geleden zag ik een oproep van Laura staan daar heb ik op gereageerd en eigenlijk was er vrij snel een klik, ik ben sinds 1,5 maand bij haar begonnen met modellen te doen om te kijken of we op 1 lijn zitten en ik hetzelfde werk als haar, dat gaat goed dus vanaf maandag 7 sept zal ik op de maandag ochtend ook in de salon aanwezig zijn en kunt u de Lash lift, nagels en wenkbrauwstyling behandelingen bij mij inboeken!

Sabina werkt nog via telefonische afspraken. Alleen maandag kunt u Sabina inboeken in de online agenda. De rest van de week gaat telefonisch.

De salon

Gevestigd in het zakenstation ruimte 171

Waar is het ?

De salon is gevestigd in het zakenstation in Heerhugowaard. Het zakenstation is een groot verzamelpand waar veel bedrijven zijn gevestigd.

Hoe kom je er?

Wanneer je door de slagbomen heen bent gereden met je auto of fiets (met de auto zoek je eerst een plekje, let op met auto’s kan het soms druk zijn), rijd je rechtdoor tegen het gebouw aan. Aan de rechterkant zie je een groen/blauwe deur met daarboven nummers van de kantoren/praktijkruimtes die daar gevestigd zijn. Je zoekt nummer 171 (die is als je buiten staat achterin rechts) daar ga je naar binnen, loop door de witte deur heen (niet de trap op gaan) achterin rechts zit de salon gevestigd. Op de deur hangt een naam bordje daaraan kun je zien of je goed zit.

 • Op loopafstand van het station.
 • Parkeerplaatsen voor de deur (kan soms erg druk zijn).
 • Restaurant aanwezig in het gebouw zelf.
 • Koffie en thee  staat voor u klaar.

Onder aan de pagina staan foto’s, om een impressie te krijgen van de salon.

Certificaten

Cursussen/opleidingen

Wij heb zelf al een aantal cursussen en opleidingen gedaan om ons te  specialiseren in het geen waar we van houden en plezier in hebben.

We zijn van plan om nog meer cursussen/ opleidingen te gaan volgen, om onze klanten een nog mooier resultaat te kunnen geven van de behandelingen die wij met liefde uitvoeren.

In ons vak ben je nooit uitgeleerd en leer je elke dag weer wat nieuws. Daarom vinden wij ons werk zo mooi om te doen.

Sinds kort kunt u ook bij ons cursussen volgen!

Uitbreiding

Voor het komende jaar 2020

Wij hebben al enkele certificaten behaald, maar daar laat we het niet bij!

Wat er nog op de planning staat:

 • 4 April (2018)  ga ik beginnen met mijn opleiding kunstnagels acryl & gel. (Behaald)
 • Juni (2018) ben ik klaar met de kappersopleiding. (Behaald)
 • webshop openen voor klanten (Behaald)
 • cursisten opleidings- punt worden. (Behaald)
 • We gaan vanaf januari basis gezichtsbehandelingen uitvoeren (Behaald)
 • Wij zijn opzoek naar een pedicure
 • Sinds juni 2021 is er een kapsalon gevestigd in ons pand (Behaald)

Producten

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

In de salon werken wij met verschillende producten.

 • Bij de wimperextensions werken we met het merk Neicha en Livlashes
  Mijn wimperextensions zijn van het merk Livlashes en de lijm die we gebruik is van het merk Neicha.
 • Bij de lash lift behandeling werken we met het merk  Oh My Lash

We hebben voor dit merk gekozen, omdat het een fijn product is en het is geschikt voor alle wimpers.

 • Bij de wenkbrauwen werken we met 2 merken Browtastic en Intensive. Browtastic gebruiken we voor de henna wenkbrauwstyling en Intensive word gebruikt voor het verven van de wenkbrauwen.

Weet u niet of u tegen de producten kunt, maak dan een afspraak om een product test te doen. Heeft u binnen 48 uur geen reactie gekregen op de producten. Dan kunt u er waarschijnlijk tegen. Wij kunnen een allergische reactie niet uitsluiten. Voor vragen over ingrediënten in de producten kunt u  altijd contact met ons opnemen.