• Beauty Dream By Laura

  Een salon waar je echt helemaal tot rust kan komen!

  Beauty Salon Beauty Dream by Laura in Heerhugowaard

Over Beauty Dream By Laura Heerhugowaard

Voor natuurlijk ogende wimperextensions, lash lifts, en brow bars kunt u terecht bij Laura de Vogel in de salon in Heerhugowaard

Wie ben ik

Laura de vogel

Hallo lieve bezoekers,

Ik zal mijzelf in het kort aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Laura de vogel ik ben 22 jaar jong en woon in Heerhugowaard.

Sinds 10 april 2017 heb ik mijn eigen salon!

Ik ben begonnen met wimperextensions en heb mijzelf in de loop der tijd ook ontwikkeld op andere gebieden. Naast mijn eigen bedrijfje ben ik ook werkzaam als kapster.

Ik ben van kleins af aan al gek op alles wat met beauty/schoonheid te maken heeft. Hierdoor wist ik al vrij snel wat ik wilde worden. Ik heb mijn kappers opleiding gevolgd op het Nova college in Haarlem. In de tussentijd dat ik op school zat, heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Ik begon aan huis en heb hier zo’n 2,5 jaar gezeten. In november 2018 is de salon verhuist naar het zakenstation in Heerhugowaard.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de manege. Ik rijd al sinds mijn 10de al paard. Verder ben ik elke dag op de boerderij bij mijn vriend. Ook houd ik van een drankje en een hapje met mijn vriendinnen.

Ik ben van plan om mezelf nog veel meer te ontwikkelen op het gebied van beauty/schoonheid. Zodat iedereen bij mij terecht kan voor een heerlijk, ontspannen momentje voor zichzelf.

Collega

Sabina

Hallo, Mijn naam is Sabina van Maasdam.

Ik ben 39 jaar oud en ik woon met mijn gezin en lieve diertjes in Heerhugowaard.

Sinds september 2001 ben ik nagelstyliste en heb ik mijn eigen salon, ik heb in de loop der tijd div. cursussen gevolgd waaronder lash lift en wenkbrauw styling met henna en verf.

Een paar maanden geleden zag ik een oproep van Laura staan daar heb ik op gereageerd en eigenlijk was er vrij snel een klik, ik ben sinds 1,5 maand bij haar begonnen met modellen te doen om te kijken of we op 1 lijn zitten en ik hetzelfde werk als haar, dat gaat goed dus vanaf maandag 7 sept zal ik op de maandag ochtend ook in de salon aanwezig zijn en kunt u de Lash lift, nagels en wenkbrauwstyling behandelingen bij mij inboeken!

Sabina werkt nog via telefonische afspraken. Alleen maandag kunt u Sabina inboeken in de online agenda. De rest van de week gaat telefonisch.

De salon

Gevestigd in het zakenstation ruimte 171

Waar is het ?

De salon is gevestigd in het zakenstation in Heerhugowaard. Het zakenstation is een groot verzamelpand waar veel bedrijven zijn gevestigd.

Hoe kom je er?

Wanneer je door de slagbomen heen bent gereden met je auto of fiets (met de auto zoek je eerst een plekje, let op met auto’s kan het soms druk zijn), rijd je rechtdoor tegen het gebouw aan. Aan de rechterkant zie je een groen/blauwe deur met daarboven nummers van de kantoren/praktijkruimtes die daar gevestigd zijn. Je zoekt nummer 171 (die is als je buiten staat achterin rechts) daar ga je naar binnen, loop door de witte deur heen (niet de trap op gaan) achterin rechts zit de salon gevestigd. Op de deur hangt een naam bordje daaraan kun je zien of je goed zit.

 • Op loopafstand van het station.
 • Parkeerplaatsen voor de deur (kan soms erg druk zijn).
 • Restaurant aanwezig in het gebouw zelf.
 • Koffie en thee  staat voor u klaar.

Onder aan de pagina staan foto’s, om een impressie te krijgen van de salon.

Certificaten

Cursussen/opleidingen

Wij heb zelf al een aantal cursussen en opleidingen gedaan om ons te  specialiseren in het geen waar we van houden en plezier in hebben.

We zijn van plan om nog meer cursussen/ opleidingen te gaan volgen, om onze klanten een nog mooier resultaat te kunnen geven van de behandelingen die wij met liefde uitvoeren.

In ons vak ben je nooit uitgeleerd en leer je elke dag weer wat nieuws. Daarom vinden wij ons werk zo mooi om te doen.

Sinds kort kunt u ook bij ons cursussen volgen!

Uitbreiding

Voor het komende jaar 2020

Wij hebben al enkele certificaten behaald, maar daar laat we het niet bij!

Wat er nog op de planning staat:

 • 4 April (2018)  ga ik beginnen met mijn opleiding kunstnagels acryl & gel. (Behaald)
 • Juni (2018) ben ik klaar met de kappersopleiding. (Behaald)
 • webshop openen voor klanten (Behaald)
 • cursisten opleidings- punt worden. (Behaald)
 • CND herkend salon worden.
 • Wij gaan ons specialiseren in het harsen van het lichaam. (februari 2021)
 • We gaan vanaf januari basis gezichtsbehandelingen uitvoeren (januari 2012)

Producten

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

In de salon werken wij met verschillende producten.

 • Bij de wimperextensions werken we met het merk Neicha en Livlashes
  Mijn wimperextensions zijn van het merk Livlashes en de lijm die we gebruik is van het merk Neicha.
 • Bij de lash lift behandeling werken we met het merk  Oh My Lash

We hebben voor dit merk gekozen, omdat het een fijn product is en het is geschikt voor alle wimpers.

 • Bij de wenkbrauwen werken we met 2 merken Browtastic en Intensive. Browtastic gebruiken we voor de henna wenkbrauwstyling en Intensive word gebruikt voor het verven van de wenkbrauwen.

Weet u niet of u tegen de producten kunt, maak dan een afspraak om een product test te doen. Heeft u binnen 48 uur geen reactie gekregen op de producten. Dan kunt u er waarschijnlijk tegen. Wij kunnen een allergische reactie niet uitsluiten. Voor vragen over ingrediënten in de producten kunt u  altijd contact met ons opnemen.