• Beauty Dream By Laura

  Een salon waar je echt helemaal tot rust kan komen!

Over Beauty Dream By Laura

Voor natuurlijk ogende wimperextensions, lash lifts, en brow bars kunt u terecht bij Laura de Vogel in de salon in Heerhugowaard

Wie ben ik

Laura de vogel

Hallo lieve bezoekers,

Ik zal me in het kort aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Laura de vogel ik ben 22 jaar jong en woon in Heerhugowaard.

Sinds 10 april 2017 heb ik mijn eigen salon!

Ik ben begonnen met wimperextensions en heb mijzelf in de loop der tijd ook ontwikkeld op andere gebieden. Naast mijn eigen bedrijfje ben ik ook werkzaam als kapster.

Ik ben van kleins af aan al gek op alles wat met beauty/schoonheid te maken heeft. Hierdoor wist ik al vrij snel wat ik wilde worden. Ik heb mijn kapers opleiding gevolgd op het Nova college in Haarlem. In de tussentijd dat ik op school zat, heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Ik begon aan huis en heb hier zo’n 2,5 jaar gezeten. In november 2018 is de salon verhuist naar het zakenstation in Heerhugowaard.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de manege. Ik rijd sinds mijn 10de al paard. Veder ben ik elke dag op de boerderij bij me vriend en zelf ben ik ook niet vies van een drankje en een hapje met de meiden.

Ik ben van plan om mezelf nog veel meer te ontwikkelen op het gebied van beauty/schoonheid. Zodat iedereen bij mij terecht kan voor een heerlijk, ontspannen momentje voor zichzelf.

De salon

Gevestigd in het zakenstation ruimte 171

Waar is het ?

Mijn salon is gevestigd in het zakenstation in Heerhugowaard. Het zakenstation is een groot verzamelpand waar veel bedrijven zijn gevestigd.

Hoe kom je er?

Wanneer je door de slagbomen heen bent gereden met je auto of fiets (met de auto zoek je eerst een plekje, let op met auto’s kan het soms druk zijn) Rijd je rechtdoor tegen het gebouw aan. Aan de rechterkant zie je een groen/blauwe deur met daarboven nummers van de kantoren/praktijkruimtes die daar gevestigd zijn. Je zoekt nummer 171 (die is als je buiten staat achterin rechts) daar ga je naar binnen, loop door de witte deur heen (niet de trap op gaan) achterin rechts zit de salon gevestigd. Op de deur hangt een naam bordje daaraan kun je zien of je goed zit.

aanwezig

– Op loop afstand van het station.

parkeerplaatsen voor de deur (kan soms erg druk zijn)

– restaurant aanwezig in het gebouw zelf.

koffie en thee  staat voor u klaar.

Onder aan de pagina staan foto’s, om een impressie te krijgen van de salon.

Certificaten

Cursussen/opleidingen

Ik heb zelf al een aantal cursussen en opleidingen gedaan om mij te  specialiseren in het geen waar ik van houd en plezier in heb.

Ik ben van plan om nog meer cursussen/ opleidingen te gaan volgen, om mijn klanten een nog mooier resultaat te kunnen geven van de behandelingen die ik met liefde uitvoer.

In mijn vak ben je nooit uitgeleerd en leer je elke dag weer wat nieuws. Daarom vind ik mijn werk zo mooi om te doen.

Uitbreiding

Voor het komende jaar 2020

Ik heb al een aantal certificaten behaald, maar daar laat ik het niet bij!

Wat er nog op de planning staat:

 • 4 April (2018)  ga ik beginnen met mijn opleiding kunstnagels acryl & gel. (behaald)
 • Juni (2018) ben ik klaar met de kappersopleiding. (behaald)
 • webshop openen voor klanten (april afgerond)
 • cursisten opleidings- punt worden. (juni)
 • CND herkend salon worden.

Producten

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

In de salon werk ik met verschillende producten.

 • Bij de wimperextensions werk ik met het merk Neicha en Beauty Label.
  Mijn wimperextensions zijn van het merk Beauty Label en de lijm die ik gebruik is van het merk Neicha.
 • Bij de lash lift behandeling werk ik met het merk  Oh My Lash

Ik heb voor dit merk gekozen, omdat het een fijn product is en het is geschikt voor alle wimpers.

 • Bij de wenkbrauwen werk ik met 2 merken Browtastic en Intensive. Browtastic gebruik ik voor de henna wenkbrauwstyling en Intensive word gebruikt voor het verven van de wenkbrauwen.

Weet u niet of u tegen de producten kunt, maak dan een afspraak om een product test te doen. Heeft u binnen 48 uur geen reactie gekregen op de producten. Dan kunt u er waarschijnlijk tegen. Wij kunnen een allergische reactie niet uitsluiten. Voor vragen over ingrediënten in de producten kunt u  altijd contact met mij opnemen.