Acne behandeling

Beauty Dream By Laura is gespecialiseerd in de acne huid!

Acne is een ontsteking of een verstopping van de talgkliertjes in de huid. 

Acne

Wat is het?

Acne is een ontsteking of een verstopping van de talgkliertjes in de huid. Als deze talgklieren ontstopt zijn ontstaat er acne.  

 

Wat kan je er tegen doen?

Heb jij een acne huid? Dan kan je hem het beste door een specialist laten behandelen en dit regelmatig bij houden. Daarnaast is het belangrijk dat je thuis de juiste producten gebruikt om je huid mee schoon te maken en je make-up mee te verwijderen. Ook is het heel belangrijk om genoeg water te drinken en zo veel mogelijk op je eten te letten. 

Tip: Knijp je puisten niet zelf uit hierdoor kan je de bacteriën verspreiden en word het nog erger. 

Welke behandelingen bieden wij aan? 

In onze beauty salon bieden wij acne behandelingen aan. Wij werken met het merk Naturys dit is een merk dat bestaat uit natuurlijke producten, hierdoor is die perfect voor de huid.

Bij onze schoonheidsspecialiste behandelingen word de huid eerst grondig gereinigd. Daarna zullen we de talgklieren/ontstekingen inprikken met een steriele naald. Hierdoor kunnen de bacteriën zich niet verspreiden over de huid.  Het is heel belangrijk om zo hygiënisch mogelijk te werken. Wij streven hier ook naar!

Wij bieden ook microdermabrasie behandelingen aan die zijn ook perfect voor de acne huid!

Microdermabrasie ..

 

Hoe ontstaat het eigenlijk?

Acne ontstaat door een ontsteking in de huid. Deze ontsteking komt vaak voor in de puberteit, maar kan ook daarna nog komen. Het kan ook komen door verkeerde voeding. Eet en drink jij slecht dan zal je merken dan je meer  ontstekingen in de talgklieren hebt.

 

microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandelingen

Microdermabrasie is een intensieve huidverbeterende behandeling met behulp van micro kristallen die de huid gladder maken, en de celdeling stimuleert.

Microdermabrasie is wereldwijd 1 van de populairste mechanische apparaten in de schoonheidsbranche.

De behandeling is goed voor het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken,  littekens  en voor een betere doorbloeding.

Microdermabrasie…

naturys-vegan-merk

Naturys

Ons schoonheidspecialisten merk: Naturys

Naturys is een VEGAN merk die NIET getest is op dieren en alleen bestaat uit natuurlijke producten. 

Naturys…

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief